NIEUW en duurzaam! “We Like Water” Waterflessen

NIEUW en duurzaam! “We Like Water” Waterflessen

Geen plastic waterflessen meer! De designers van We Like Water zijn op een missie om kraanwater drinken weer leuk te maken. Plastic waterflessen zijn namelijk erg slecht voor het milieu. Het kraanwater in Nederland is van zo’n goede kwaliteit dat het absoluut niet nodig is om bronwater te kopen.

De productie is lokaal in Nederland en volgens het cradle to cradle proces en daarmee heel duurzaam. Geen goedkoop product uit China gemaakt door kindertjes. Duurzaamheid wordt in het gehele concept doorgevoerd.

We Like Water waterfles

De waterflessen zijn voorzien van een mooi design en opdruk. Ontzettend leuk dus om op tafel te zetten tijdens een diner bij je thuis of een vergadering op kantoor. Zet ‘m van te voren even in de koelkast om heerlijk koel kraanwater te serveren. Eenmalig investeren en dan ben je voor altijd van die plastic flessen af.

De fles komt in een mooi geschenkverpakking en is daarmee ook het ideale cadeautje voor een housewarming of dinertje!

Verder kan de fles vanaf 48 stuks ook personaliseert worden dus met unieke opdruk (denk aan logo of tekst). Inclusief de geschenkverpakking (waar het concept van waterkringloop op artistieke manier is weergegeven). Voor meer informatie en prijzen mail naar info@lentstyles.nl.

We Like Water sfeer2

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?!

    Reageer op dit artikel

    Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.