LENTstyles loves White!

LENTstyles loves White!

Wit kan altijd en hoeft zeker niet saai te zijn. Door verschillende materialen te combineren creëer je een speelse look. Wit oogt fris en verveelt nooit.

Wat we nu veel zien en zelf ook mooi vinden is een witte basis. Een witte muur, witte raambekleding  en eventueel een witte vloer. Houd daarnaast de meubels in rustige kleuren en leef je daarna uit met woonaccessoires. Zo verander je ook heel makkelijk en goedkoop de look van je interieur. Haal in de lente en zomer lichte kleuren in huis voor een fris interieur voor vrolijk en zomers gevoel.  Kies in de herfst en winter voor warmere en sobere kleuren om je woonkamer gezellig en knus te maken.

LENTstyles.nl heeft een stoere en bijzondere collectie met veel witte woonaccessoires. 

afbeelding LENTstyles loves white

Een van de trends op dit moment is Black and White! In eerste instantie lijkt het misschien een saaie combinatie maar wanneer deze goed uitgevoerd wordt levert het vaak een super mooi resultaat op. Gebruik verschillende materialen  zoals hout, wol, katoen en fake fur, zo creëer je diepte en voorkom dat het kil gaat aanvoelen.  Wat ook goed werkt is het gebruik van verschillende soorten verf zoals hoogglans, zijdeglans, mat en metallic.  

Ga natuurlijk niet alleen af op de trends maar creëer een interieur waar je blij van wordt!

RELATED ITEMS

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?!

    Reageer op dit artikel

    Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.